Præsentationsteknik

Hvad enten du skal tale offentligt for 2 eller 200 kan det virke skræmmende, og selvom du er en rutineret formidler kan du hurtigt køre fast – og have brug for hjælp til at finde en ny præsentationsteknik.

Lær at fokusere på udstråling, engagement og selvværd frem for nervøsitet med et kursus i præsentationsteknik fra Tina Theilgaard. Her opøver du og dine medarbejdere de rette kommunikationsredskaber til at levere en levende og gennemslagskraftig præsentation.

Fokus på den enkeltes præsentationsteknik

Kurset fokuserer på den enkeltes præsentationsteknik ved eksempelvis kundepræsentationer, salg eller foredrag. Ved videofilmning af kursisterne tager vi udgangspunkt i en udførlig personlig feedback og træner den samme sekvens flere gange, med øget indsigt i egne styrker og svagheder. Alle deltagere engageres og aktiveres i en tryg og humørfyldt atmosfære.

Brugen af midler i en præsentation kan sagtens være andet end Powerpoint, OHP og en flipover. Vi træner i at få budskabet frem på helt andre måder, og holder fokus på gennemslagskraft og at “nå ud over rampen” med træning af taleteknik og kropssprog.

Kurset i præsentationsteknik er både for privatpersoner og lukkede firmahold. Kurset forløber over 1 eller 2 dage.

Comments are closed.